Gratis verzending boven 50 €

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te

annuleren, mits de verzegeling/verpakking niet beschadigd is. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via kpssafework@gmail.com en met bijgevoegde formulier (zie bijlage onder aan). 

Bij beschadiging van de verzegeling of verpakking is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,35 € per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw

vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 10 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 


herroepingsformulier
RTF bestand – 72,2 KB 66 downloads